Falburkoló kövek

Megkezdjük 2022-es raktárkészletünk előkészítését! December 20-ig 50% előleg ellenében még az idei akciós árainkon foglalhat minden termékünkből!

Kőhatású falburkolataink finom vibrálással előállított 3 d burkolókövek, melyek kül- és beltéri felhasználásra egyaránt kiválóan alkalmasak. Kelta kövek geometriája: 32 cm * 9 cm Téglalap forma. Keresztmetszet: Alul sík, Felül "szikla erezetes". Vastagság: Erezetektől függően 2-2,5 cm. Felület: Burkolat felső lapja erezetes, finom felület. Oldala sík, sima. Hátoldala érdes. Pattintott hatású kövek geometriája: Eltérő négyzet illetve téglalap formák. Vastagság: Erezetektől függően 1,5 – 2 cm. Keresztmetszet: Alul sík, felül „szikla erezetes”. Felület: Burkolat felső lapja erezetes,finom felület. Oldala enyhén dőlt, sima. Hátoldala érdes. A méretek az anyagzsugorodástól függően néhány mm-t változhatnak.

Burkolóköveink elérhetőek kész belső sarokelemekkel, melyek segítségével a belső sarokrészek könnyedén, vágások és hézag hagyások nélkül lefedhetőek.

Díszköveink fagyálló, igényesen kivitelezett természetes hatású burkolatok, melyekből adódóan időtállóságuknak és szépségüknek köszönhetően, alkalmazásuk kiváló megoldás hosszú távra.

Kőburkolataink ingatlanát nemcsak esztétikusabbá, de értékesebbé is teszik így termékeinket azok számára ajánljuk akik megbízható, igényes partnert keresnek ingatlanuk kialakításához, felújításához.

Falburkolóink széles körű felhasználási területei közé tartozik többek között a kültéri lábazati burkolat vagy lábazati kő, homlokzatburkolat, kerítés burkolat, teraszburkolat, dekor falburkolat kül- és beltéren, kültéri és beltéri 3 d falburkolat.

Burkolatainkat ajánljuk építkezésekhez, házak, lakások vagy épületek, kerítések felújításához, dekorálásához.

Kiterjedt egyedi színskálánknak köszönhetően fali köveinket a legtöbb ízlésnek megfelelő, különféle színösszeállításokban ezen belül egyszínű és antikolt formákban állítjuk elő.

Utólagos színezést semmilyen formában sem alkalmazunk.

Termékeinket mind az egyszínű, mind az antikolt darabokat kizárólag anyagában színezzük, így azok színe nem fakul, újrafesteni nem kell.

Alkalmazás: Kőburkolataink szabályos szélei és szögei nagyban megkönnyítik a kiválasztott falfelület burkolását. Természetes hatású burkolataink a könnyen használható burkolóanyagok közé tartoznak. Felhasználásukhoz fagyálló, flexibilis csemperagasztó szükséges. Kelta fali köveinket kötésben, illetve fuga nélkül szükséges felhelyezni a burkolni kívánt falfelületre. Pattintott hatású fali köveink felrakásához kőfugázó használata szükséges.

Burkolóköveink hátoldalát ragasztás előtt drótkefével portalanítani szükséges!

Vágás kizárólag gyémánt koronggal!

Falburkolataink tisztítása rendkívül egyszerű.

- Kültéri burkolatként slaggal, hosszabb sörtéjű kefével.

- Beltéri burkolatként törlőkendővel, vizes szivaccsal, portörlővel, hosszabb sörtéjű kefével.

Az elkészült burkolatok csomagolása raklapokra történik.

Falburkoló köveink matt szikla felületű, rusztikus burkolatok melyek ízlésnek megfelelően utókezelhetőek különböző fényességű és hatású felületkezelő anyagokkal.

Kőfelületkezelő segédanyagaink az Avmor termékcsalád tisztítószerei, valamint különféle fényességű és hatású felületvédő szerei.

Használatukkal maximális eredménnyel ápolhatja, tisztíthatja és védheti kőfelületét legyen az lábazatburkolat, teraszburkolat, kerítés fedlap, térkő, kerítés burkolat, illetve bármilyen beltéri vagy kültéri dekor kőburkolat.

Falburkoló köveink elérhetőek fehér alapszínekben is, ez nálunk a prémium kategória.

Belső sarokelemeinkkel a belső sarokrészek könnyedén lefedhetőek hézagmentesen.

Sarokelemeink gyárilag belső szöggel ellátott, ugyanazon méretű formák ( 32 * 9 * 2 - 2,5 cm )

Nem darabáras termékek!

Amennyiben szeretne vásárolni belső sarokelemeinkből, meg kell adnia a belső sarokrészek összmagasságát a burkolni kívánt felület m² mennyiségén kívül ( pl. 30 m² falfelület + összesen 8 méter magas belső sarokrész / 4 * 2 méter / ). Ezt követően mi kiszámoljuk hogy hány db sarokelemre lesz szükség és a kapott mennyiséget m² - re váltva beleszámoljuk a vásárolni kívánt teljes m² mennyiségbe ( pl. 30 m² teljes mennyiségben szükséges 4,7 m² belső sarokelem és 25,3 m² sablon burkolat ).

Kőburkolataink, Kerítés fedlapjaink színösszetételeit mind az egyszínű, mind az antikolt daraboknak már nyers formában, azaz anyagában színezve adjuk meg. Ennek eredményeként a megszáradt anyag a megadott színben, színekben fog előállni. Minőségi alapanyagokat alkalmazva, modern technológiákkal állítjuk elő termékeinket melyek ellenállnak az időjárás mechanikus hatásainak.

Mészkivirágzás

A betontermékeken esetenként képződő világos foltok vagy fehér fátyolszerű képződmények az ún. mészkivirágzások ( cementfátyol ). Ez egy műszakilag elkerülhetetlen, természetes folyamat mivel a kivirágzást okozó vegyületeket a beton alapanyagai tartalmazhatják. Ezek a vegyületek az ágyazatból, a talajból vagy a légkörből is bekerülhetnek a betonba. Ezek a kivirágzások használattól és időjárástól függően, a fel - lerakást követően 1-2 éven belül eltűnnek. Ez tehát csak átmeneti jelenség és inkább a burkolat természetes jellegét hangsúlyozza, valódi fakulást azonban nem jelent. A kivirágzás a termék jellemzőit és használati értékét nem befolyásolja, ezért nem minősül minőségi hibának. A mészkivirágzások tisztítása nem javasolt, mivel idővel eltűnnek a felületről. Azonban ha mégis tisztításra kerül a sor, csak az erőteljesebb kivirágzások kezelése ajánlott, mivel a halványabb foltok esetében a tisztítószer hatására a tisztított felület felszíni színelváltozása léphet fel.

Színárnyalati eltérések

Minden beton alapanyagú termék természetes összetevőkből áll össze, így ennek megfelelően természetesen is viselkedik. Szín és szerkezeti különbségek előfordulhatnak, ezek a gyártás során technikailag elkerülhetetlenek. Így a különböző gyártási idejű, azonos színű termékeknél is enyhe árnyalati eltérés jelentkezhet. Egyes elemek árnyalati eltérései előfordulhatnak nagyobb mennyiségű, azonos gyártási idejű és színű burkolatokon belül is. Ezeknél az eltéréseknél nem éles színelváltozásokra vagy színkülönbségekre kell gondolni, hanem minimális, alig észrevehető árnyalati különbségekre. Ezek az eltérések nem befolyásolják a termékek minőségi jellemzőit, használati értékét, inkább a burkolat természetes jellegét hangsúlyozzák. Minőségi hibának nem minősül.


Gyártástechnológiából adódó elszórt felületi légbuborékok

complain-1

reklamációs indokként nem tudjuk elfogadni.

A vásárlás rendelés alapján történik. Rendeléseit és árajánlat igényléseit online adhatja meg. Rendelésekor kérjük számoljon a kiválasztott termékek gyártási idejével is! A megrendelt termékek szállításra készre történő elkészítési ideje az aktuális határidők és a rendelt mennyiség függvényében alakul.

A kiválasztott termékeket személyesen is megtekintheti címünkön, illetve további képeket igényelhet azokról e-mail címére. Díjmentes színmintákat online, illetve személyesen székhelyünkön is igényelhet a Főoldalon feltüntetett tényezők fennállása esetében.

Falburkoló köveinkkel kapcsolatos egyéb információkért keressenek minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

notifications