Kerti dekor

Az igényes kivitelezésű udvar/kert elengedhetetlen része egy esztétikus, értékes ingatlannak. Vállalkozásunk kerti dekor termékei között válogathat különböző méretű és árnyalatú rusztikus virágkaspók továbbá kerti tipegő és járdalapok között. <

Nagy méretű virágkaspóink elérhetőek 40*40*5 cm méretű alátéttel is. ( képeken látható )

Kis méretű virágkaspóink elérhetőek 30*30*4,5 cm méretű alátéttel is. ( képeken látható )

Kerti dekor termékeink színösszetételeit mind az egyszínű, mind az antikolt daraboknak már nyers formában, azaz anyagában színezve adjuk meg. Ennek eredményeként a megszáradt anyag a megadott színben, színekben fog előállni. Minőségi alapanyagokat alkalmazva, modern technológiákkal állítjuk elő termékeinket melyek ellenállnak az időjárás mechanikus hatásainak.

A betontermékeken esetenként képződő világos foltok vagy fehér fátyolszerű képződmények az ún. mészkivirágzások ( cementfátyol ). Ez egy műszakilag elkerülhetetlen, természetes folyamat mivel a kivirágzást okozó vegyületeket a beton alapanyagai tartalmazhatják. Ezek a vegyületek az ágyazatból, a talajból vagy a légkörből is bekerülhetnek a betonba. Ezek a kivirágzások használattól és időjárástól függően, a fel - lerakást követően 1-2 éven belül eltűnnek. Ez tehát csak átmeneti jelenség és inkább a burkolat természetes jellegét hangsúlyozza, valódi fakulást azonban nem jelent. A kivirágzás a termék jellemzőit és használati értékét nem befolyásolja, ezért nem minősül minőségi hibának. A mészkivirágzások tisztítása nem javasolt, mivel idővel eltűnnek a felületről. Azonban ha mégis tisztításra kerül a sor, csak az erőteljesebb kivirágzások kezelése ajánlott, mivel a halványabb foltok esetében a tisztítószer hatására a tisztított felület felszíni színelváltozása léphet fel.

Minden beton alapanyagú termék természetes összetevőkből áll össze, így ennek megfelelően természetesen is viselkedik. Szín és szerkezeti különbségek előfordulhatnak, ezek a gyártás során technikailag elkerülhetetlenek. Így a különböző gyártási idejű, azonos színű termékeknél is enyhe árnyalati eltérés jelentkezhet. Egyes elemek árnyalati eltérései előfordulhatnak nagyobb mennyiségű, azonos gyártási idejű és színű burkolatokon belül is. Ezeknél az eltéréseknél nem éles színelváltozásokra vagy színkülönbségekre kell gondolni, hanem minimális, alig észrevehető árnyalati különbségekre. Ezek az eltérések nem befolyásolják a termékek minőségi jellemzőit, használati értékét, inkább a burkolat természetes jellegét hangsúlyozzák. Minőségi hibának nem minősül.

A járdalapok közt minimális vastagságbeli különbségek fordulhatnak elő

Gyártástechnológiából adódó formabeli és vastagságbeli különbségek

A kaspók oldalán és peremén fellelhető egyenetlen részek a termékek sajátosságai, rusztikusságuk fő jellemzői.
kerti-dekor-1
Elszórt felületi légbuborékok
kerti-dekor-2

A felsorolt pontokat reklamációs indokként nem tudjuk elfogadni.

A vásárlás rendelés alapján történik. Rendeléseit és árajánlat igényléseit online adhatja meg. Rendelésekor kérjük számoljon a kiválasztott termékek gyártási idejével is! A megrendelt termékek szállításra készre történő elkészítési ideje az aktuális határidők és a rendelt mennyiség függvényében alakul.

A kiválasztott termékeket személyesen is megtekintheti címünkön, illetve további képeket igényelhet azokról e-mail címére. Színmintákat online, illetve személyesen székhelyünkön is igényelhet.

Kerti dekor termékeinkel kapcsolatos egyéb információkért keressenek minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

notifications