avmor-logo

Vállalkozásunk a Silhouse Trade Kft kiemelt partnere.

Az Avmor, Amerika egyik legnagyobb, vállalkozásban működő tisztítószer gyártója. A világ tíz kemikália gyártója közül az egyik, akik polimereket gyártanak. A termékeik környezetbarát, zöld termékek hatalmas termék palettával.

Segédanyagok

grid-img

Avmor Stone Natural / Alap Felületvédő / Ajánlott!

Vizes bázisú emulzió. A Stone Natural más impregnáló szerekkel vagy kőbalzsamokkal ellentétben nem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek a felületre kicsapódva foltosodást okoznának.
A Stone Natural egy könnyed felületvédő, amely növeli a felület víztaszító képességét, úgy hogy a jelenlegi esztétikáján nem változtat ( az alap matt, vagy az alap fényes felület nem változik az alkalmazása során). Vízlepergető hatás, színváltozás nélkül. A Stone Natural, Silklight-al ellentétben a kezelt felület tisztíthatóságára a pórustömítés hiánya miatt nincs nagy hatással. A tartóssága is ezáltal rövidebb élettartalmú (1-2 év a felülettől függően).
A Stone Natural alkalmas természetes kő, műkő, beton felületek védelmére.
Használata nem szívóképes felületek esetében nem célszerű.
Alkalmazás: A Stone Natural Felületvédő szert hígítás nélkül, ecsettel kell felvinni a kezelésre szánt kőfelületre egyenletes, vékony rétegekben finom ecsetkezeléssel. Alkalmazása minimum 2, kopottabb felületek esetében 3 rétegben szükséges. A rétegek között a száradásra időt kell biztosítani ( kb. 5 perc ).
A Stone Natural használata előtt a kiválasztott felület nem lehet felforrósodva, illetve tiszta és száraz állapotban kell lennie.

Nagyobb felületek esetében az anyag fújható, sima felületeknél hengerelhető is egyenletes rétegekben.

Kiszerelések - 1 liter, 5 liter
Kiadósság, felülettől függően - 1 liter, 1 rétegben 12 - 15 m²

grid-img

Avmor Silklight / Öntisztuló Felületvédő /

Vizes bázisú, akril emulzió. A Stone Natural - al hasonlóan a Silklight sem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek a felületre kicsapódva foltosodást okoznának.
A Silklight használatakor víztaszító, pórustömítő anyagot viszünk a felületre. Ennek eredménye a könnyű tisztíthatóság, a színmélyítő - színmegtartó képesség, vízlepergető hatás selyemfénnyel. Tartóssága 3-5 év a felülettől függően.
Az Avmor Silklight minden kőtípusra alkalmazható.
Alkalmazás: A Silklight Felületvédő szert hígítás nélkül, ecsettel kell felvinni a kezelésre szánt kőfelületre egyenletes, vékony rétegekben finom ecsetkezeléssel. Alkalmazása minimum 2, kopottabb felületek esetében 3 rétegben szükséges. A rétegek között a száradásra időt kell biztosítani ( kb. 5 perc ).
A Silklight használata előtt a kiválasztott felület nem lehet felforrósodva, illetve tiszta és száraz állapotban kell lennie.

Nagyobb felületek esetében az anyag fújható, sima felületeknél hengerelhető is egyenletes rétegekben.

Kiszerelések - 1 liter, 5 liter
Kiadósság, felülettől függően - 1 liter, 1 rétegben 15 - 18 m²

grid-img

Avmor Rotex / Alap Semleges tisztító / Ajánlott!

A Rotex egy olyan mélyre hatoló sűrített semleges tisztítószer amely tisztítás közben a felületre kémiai hatással nincs, mégis eredménnyel tisztít.
Egylépéses tisztítószer, amelyet arra terveztek, hogy gyorsan és eredményesen távolítsa el a szennyeződéseket kemény felületről bármilyen maradvány nélkül. Eltávolítja és óvja a felületet a megtelepedő baktériumoktól valamint közömbösíti a kőfelületre korábban rákerült savas vagy lúgos anyagok maradványait.
Nem igényel öblítést. Lehet használni vödörből vagy szórófejből egyaránt. Gyenge habzása miatt kifejezetten alkalmas gépi tisztításra. Nyugodtan alkalmazható bármilyen mosható felületen. Tekinthetjük általános tisztítószernek amely semlegessége miatt nyugodtan használható bevonattal rendelkező felületen is.
Használata után a felületvédő anyagok erősebben tapadnak a védendő felületre.
Minden típusú kőfelületre használható.
Alkalmazás: Normál szennyeződésnél 1 liter vízhez 12 ml szer ajánlott, míg erősebb szennyeződéseknél 20 ml - t keverjünk 1 liter vízzel.

Nagyobb felületek esetében az anyag fújható, sima felületeknél hengerelhető is egyenletes rétegekben.

Kiszerelések - 1 liter, 4 liter

grid-img

Avmor S-22 Turbo / Tisztító, Vízkő eltávolító /

Az S-22 Turbo egy enyhe, alacsony pH-értékű organikus sóformátum amely kiválóan alkalmas kemény, nem porózus felületek tisztítására.
Az S-22 Turbo egy átható erejű, páratlanul széles működési spektrummal rendelkező tisztítószer.
Alkalmas minden cementalapú nehéz szennyeződés, ásványi só ( só kicsapódás ), kálcium lerakódás, erőteljesebb mészkivirágzás ( cementfátyol ), vízkő, mészalapú festékmaradványok, moha, alga, penész és rozsda eltávolítására természetes kő, műkő és beton felületekről. Nagy hatásfokkal alkalmazható még acél, kerámia és porcelán felületeken.
Polírozott, fényes felületek kezelésére nem ajánlott!
Alkalmazás: Tesztelési fázis ajánlott!
Mivel a szer alkalmas a tisztított kőfelület színének a fakítására így használatakor először tesztelési fázis célszerű a megfelelő hígítási arány megállapítása érdekében.
Általánosan 1:3 arányban hígítjuk vízzel. Színes felületekre a szennyeződések mértékétől függetlenül a javasolt minimum hígítási arány 1:4. A megfelelő keverési arány megállapítása után a szert ecsettel visszük fel a tisztítani kívánt felületre, majd finom ecsetkezeléssel a teljes folton majd felületen eloszlatjuk. Az anyag hatóideje rövid, így célszerű a felvitele után egyből száraz, szívóképes ruhadarabbal felitatni. Ezt követően a tisztított felület tiszta vízzel történő öblítése következik.
Javasolt tesztelés: Az S - 22 Turbo hígítása addig ajánlott ameddig az oldatba mártott ecset vége a felülethez érintve nem veszi fel a felület színét.

Nagyobb felületek esetében az anyag fújható, sima felületeknél hengerelhető is egyenletes rétegekben.

Kiszerelések - 1 liter, 5 liter

grid-img

Avmor Extra / Zsíroldó /

Extra gyors hatású olaj és zsír eltávolító, amely átütő erejű tisztító hatóanyagokkal, szinergikusan hat a maximális teljesítmény eléréséért. Nem éghető anyag, nem tartalmaz ammóniát. Azonnal használható karbon, rúzs, zsír, gumi, gyanta, olaj, tinta eltávolítására maradványok nélkül.
Minden típusú kőfelületre alkalmazható.
Alkalmazás: Általános tisztításnál 1:10 arányban hígítjuk vízzel. Makacs szennyeződéseknél 1:4 arányt alkalmazunk. Használatakor az anyagot ecsettel vigyük fel a szennyeződésre majd körkörös enyhe fizikai rásegítéssel, aktív habot képezve tisztítsuk a felületet. Ezt követően a szert 3-5 percig hagyjuk rajta a felületen, majd itassuk fel száraz, szívóképes ruhadarabbal. Ezek után a felület tiszta vízzel történő öblítése következik. A tisztítás eredménye a felület teljes száradásakor látható. Makacsabb szennyeződések esetében ha szükséges, ismételje a leírt tisztítási folyamatot.
Erőteljesebb szennyeződések esetében előfordulhat az úgynevezett árnyékhatás. Az árnyékhatás a szennyeződés pigment anyagának, a felületbe történő mélyre kerülése. A megtisztított felületről eltávolítottuk a szennyeződést, de annak pigmentjei halványan néhány miliméterre beivódtak a felületbe.
Az árnyékhatás alig észrevehető jelenség és kizárólag makacs szennyeződéseknél fordulhat elő.

Nagyobb felületek esetében az anyag fújható, sima felületeknél hengerelhető is egyenletes rétegekben.

Kiszerelések - 1 liter, 4 liter

Amennyiben Segédanyagaink felkeltették érdeklődését, javasoljuk először kisebb tételben, úgynevezett tesztelési formában történő vásárlásukat.

Rendeléseit és árajánlat igényléseit online adhatja meg. Segédanyagainkkal kapcsolatos egyéb információkért keressenek minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Csomagdíjak
  • 1 liter - Átutalás: 1800 Ft / Utánvét: 2785 Ft ( Országosan )
  • 2 liter - Átutalás: 2000 Ft / Utánvét: 2985 Ft ( Országosan )
  • 3-4 liter - Átutalás: 2500 Ft / Utánvét: 3485 Ft ( Országosan )
  • 5-5+liter - Átutalás: 2985 Ft / Utánvét: 3970 Ft ( Országosan )
notifications