Kül és beltéri falburkolatok

Kőhatású falburkolataink finom vibrálással előállított 3 d burkolatok, melyek kül- és beltéri felhasználásra egyaránt kiválóan alkalmasak. Kelta falburkolók geometriája: 32 cm * 9 cm Téglalap forma. Keresztmetszet: Alul sík, Felül "szikla erezetes". Vastagság: Erezetektől függően 2-2,5 cm. Felület: Burkolat felső lapja erezetes, finom felület. Oldala sík, sima. Hátoldala érdes. Mediterrán falburkolatok geometriája: Eltérő négyzet illetve téglalap formák. Vastagság: Erezetektől függően 1,5 – 2 cm. Keresztmetszet: Alul sík, felül „szikla erezetes”. Felület: Burkolat felső lapja erezetes,finom felület. Oldala enyhén dőlt, sima. Hátoldala érdes. Spanyol falburkolatok – Átmérő: 28 cm, Vastagság 1.5 cm, Forma: Hexagon, Látszó felület: 3 d mintás finom, matt felület. hátoldala érdes, oldala sima. A térhatás miatt az elemek között minimális vastagságbeli különbségek vannak. Briton falburkolatok – Méret: 39 * 15 cm, Vastagság 1-3 cm erezetektől függően, Forma: Z alakú téglalap, Látszó felület: 3 d szikla erezetes, matt felület. hátoldala érdes, oldala sima. A méretek az anyagzsugorodástól függően néhány mm-t változhatnak.

Burkolólapjaink elérhetőek kész belső sarokelemekkel, melyek segítségével a belső sarokrészek könnyedén, vágások és hézag hagyások nélkül lefedhetőek.

Díszburkolataink fagyálló, igényesen kivitelezett természetes hatású burkolatok, melyekből adódóan időtállóságuknak és szépségüknek köszönhetően, alkalmazásuk kiváló megoldás hosszú távra.

Természetes hatású fali burkolataink ingatlanát nemcsak esztétikusabbá, de értékesebbé is teszik így termékeinket azok számára ajánljuk akik megbízható, igényes partnert keresnek ingatlanuk kialakításához, felújításához.

Falburkolóink széles körű felhasználási területei közé tartozik többek között a kültéri lábazati burkolat, homlokzatburkolat, kerítés burkolat, teraszburkolat, dekor falburkolat kül- és beltéren, kültéri és beltéri 3 d falburkolat.

Burkolatainkat ajánljuk építkezésekhez, házak, lakások vagy épületek, kerítések felújításához, dekorálásához.

Kiterjedt egyedi színskálánknak köszönhetően fali burkolóinkat a legtöbb ízlésnek megfelelő, különféle színösszeállításokban ezen belül egyszínű és antikolt formákban állítjuk elő.

Utólagos színezést semmilyen formában sem alkalmazunk.

Termékeinket mind az egyszínű, mind az antikolt darabokat kizárólag anyagában színezzük, így azok színe nem fakul, újrafesteni nem kell.

Alkalmazás: Kőhatású burkolataink szabályos szélei és szögei nagyban megkönnyítik a kiválasztott falfelület burkolását. Természetes hatású burkolataink a könnyen használható burkolóanyagok közé tartoznak. Felhasználásukhoz fagyálló, flexibilis csemperagasztó szükséges. Kelta fali burkolatainkat kötésben, illetve fuga nélkül szükséges felhelyezni a burkolni kívánt falfelületre. Mediterrán burkolólapjaink felrakásához kőfugázó használata szükséges. Spanyol burkolataink felrakása fuga nélkül, a látszó felület mintáit követve szükséges. Felület kezelése a fényes hatás elérése céljából ajánlott! Briton burkolataink felhelyezése kötésben, illetve fuga nélkül ajánlott!

Burkolólapjaink hátoldalát ragasztás előtt drótkefével portalanítani szükséges!

Vágás kizárólag gyémánt koronggal!

Falburkolataink tisztítása rendkívül egyszerű.

- Kültéri burkolatként slaggal, hosszabb sörtéjű kefével.

- Beltéri burkolatként törlőkendővel, vizes szivaccsal, portörlővel, hosszabb sörtéjű kefével.

Az elkészült burkolatok csomagolása raklapokra történik.

Falburkolóink matt szikla felületű, rusztikus burkolatok melyek ízlésnek megfelelően utókezelhetőek különböző fényességű és hatású felületkezelő anyagokkal.

Belső sarokelemeinkkel a belső sarokrészek könnyedén lefedhetőek hézagmentesen.

Sarokelemeink gyárilag belső szöggel ellátott, ugyanazon méretű formák ( 32 * 9 * 2 - 2,5 cm )

Nem darabáras termékek!

Amennyiben szeretne vásárolni belső sarokelemeinkből, meg kell adnia a belső sarokrészek összmagasságát a burkolni kívánt felület m² mennyiségén kívül ( pl. 30 m² falfelület + összesen 8 méter magas belső sarokrész / 4 * 2 méter / ). Ezt követően mi kiszámoljuk hogy hány db sarokelemre lesz szükség és a kapott mennyiséget m² - re váltva beleszámoljuk a vásárolni kívánt teljes m² mennyiségbe ( pl. 30 m² teljes mennyiségben szükséges 4,7 m² belső sarokelem és 25,3 m² sablon burkolat ).

Termékeink saját fejlesztésű, tömörített, cementalapú betontechnológiával készült termékek. A színösszetételeket mind az egyszínű, mind az antikolt daraboknak már nyers formában, azaz anyagában színezve adjuk meg. Ennek eredményeként a megszáradt anyag a megadott színben, színekben fog előállni. Minőségi alapanyagokat alkalmazva, modern technológiákkal állítjuk elő termékeinket melyek ellenállnak az időjárás mechanikus hatásainak.

Mészkivirágzás

A betontermékeken esetenként képződő világos foltok vagy fehér fátyolszerű képződmények az ún. mészkivirágzások ( cementfátyol ). Ez egy műszakilag elkerülhetetlen, természetes folyamat mivel a kivirágzást okozó vegyületeket a beton alapanyagai tartalmazhatják. Ezek a vegyületek az ágyazatból, a talajból vagy a légkörből is bekerülhetnek a betonba. Ezek a kivirágzások használattól és időjárástól függően, a fel - lerakást követően 1-2 éven belül eltűnnek. Ez tehát csak átmeneti jelenség és inkább a burkolat természetes jellegét hangsúlyozza, valódi fakulást azonban nem jelent. A kivirágzás a termék jellemzőit és használati értékét nem befolyásolja, ezért nem minősül minőségi hibának. A mészkivirágzások tisztítása nem javasolt, mivel idővel eltűnnek a felületről. Azonban ha mégis tisztításra kerül a sor, csak az erőteljesebb kivirágzások kezelése ajánlott, mivel a halványabb foltok esetében a tisztítószer hatására a tisztított felület felszíni színelváltozása léphet fel.

Színárnyalati eltérések

Minden beton alapanyagú termék természetes összetevőkből áll össze, így ennek megfelelően természetesen is viselkedik. Szín és szerkezeti különbségek előfordulhatnak, ezek a gyártás során technikailag elkerülhetetlenek. Így a különböző gyártási idejű, azonos színű termékeknél is enyhe árnyalati eltérés jelentkezhet. Egyes elemek árnyalati eltérései előfordulhatnak nagyobb mennyiségű, azonos gyártási idejű és színű burkolatokon belül is. Ezeknél az eltéréseknél nem éles színelváltozásokra vagy színkülönbségekre kell gondolni, hanem minimális, alig észrevehető árnyalati különbségekre. Ezek az eltérések nem befolyásolják a termékek minőségi jellemzőit, használati értékét, inkább a burkolat természetes jellegét hangsúlyozzák. Minőségi hibának nem minősül.

Termékeink nem műkő vagy természetes kő termékek!
Technológiánkból adódóan falburkolataink szabályos szélekkel és szögekkel rendelkeznek.
complain-2
complain-2
complain-2
Látszó és vágott felület
complain-24
Elszórt felületi légbuborékok
(Az anyag szerkezeti tulajdonságaira nincsenek hatással)
complain-1

Reklamációs indokként nem tudjuk elfogadni, termék visszavásárlás nem áll módunkban!

A vásárlás rendelés alapján történik. Rendeléseit és árajánlat igényléseit online adhatja meg. Rendelésekor kérjük számoljon a kiválasztott termékek gyártási idejével is! A megrendelt termékek szállításra készre történő elkészítési ideje az aktuális határidők és a rendelt mennyiség függvényében alakul.

Falburkolatainkkal kapcsolatos egyéb információkért keressenek minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

notifications