Kerítés fedlapok

Kerítés fedlapjaink finom vibrálással előállított sima, finom felületű Oszlop és Köztes fedlapok. Geometria: Négyzet, illetve Téglalap forma.

Keresztmetszet: Oszlop fedlapjaink középen csúcsosodó, 4 irányba lejtő négyzet formák.

Köztes fedlapjaink gerinces, 2 irányba lejtő téglalap - ék formák.

Felület: Felső lapok és oldalak finom, sima felületek. Hátoldal érdes. A méretek az anyagzsugorodástól függően néhány mm-t változhatnak.

Fedköveink széles körű, a honlapon feltüntetett standard méretváltozatokban érhetőek el, egyedi méretű kerítés fedlapokat nem készítünk.

Fedköveink fagyálló, igényesen kivitelezett fedlapok, melyekből adódóan időtállóságuknak és szépségüknek köszönhetően, alkalmazásuk kiváló megoldás hosszú távra.

Oszlop és köztes fedlapjainkat ajánljuk építkezésekhez, házak vagy épületek, kerítések felújításához.

Kiterjedt egyedi színskálánknak köszönhetően fedköveink a legtöbb ízlésnek megfelelő, különféle színösszeállításokban érhetőek el.

Utólagos színezést semmilyen formában sem alkalmazunk.

Termékeinket mind az egyszínű, mind az antikolt darabokat kizárólag anyagában színezzük, így azok színe nem fakul, újrafesteni nem kell.

Alkalmazás: Fedköveink ragasztásához fagyálló, flexibilis csemperagasztó szükséges. A köztes fedlap elemeket a találkozási pontjaikon szilikonnal, csemperagasztóval érdemes összeragasztani vagy az esetleges hézagokat kitölteni.

Fedköveink hátoldalát ragasztás előtt drótkefével portalanítani szükséges!

Vágás kizárólag gyémánt koronggal!

Tisztításukhoz alkalmas slag, szivacs, kefe.

A fedlapok rendelésekor méretegyeztetés is szükséges!

A szélességi méretek kiszámításakor bele kell számolni a kerítés alapra szánt burkolóanyag, vakolat vagy az esetleges szigetelés vastagságát is!

Az elkészült fedkövek csomagolása raklapokra történik.

Kerítés fedlapjaink felületei ízlésnek megfelelően utókezelhetőek különböző fényességű és hatású felületkezelő anyagokkal.

Termékeink saját fejlesztésű, tömörített, cementalapú betontechnológiával készült termékek. A színösszetételeket mind az egyszínű, mind az antikolt daraboknak már nyers formában, azaz anyagában színezve adjuk meg. Ennek eredményeként a megszáradt anyag a megadott színben, színekben fog előállni. Minőségi alapanyagokat alkalmazva, modern technológiákkal állítjuk elő termékeinket melyek ellenállnak az időjárás mechanikus hatásainak.

Mészkivirágzás

A betontermékeken esetenként képződő világos foltok vagy fehér fátyolszerű képződmények az ún. mészkivirágzások ( cementfátyol ). Ez egy műszakilag elkerülhetetlen, természetes folyamat mivel a kivirágzást okozó vegyületeket a beton alapanyagai tartalmazhatják. Ezek a vegyületek az ágyazatból, a talajból vagy a légkörből is bekerülhetnek a betonba. Ezek a kivirágzások használattól és időjárástól függően, a fel - lerakást követően 1-2 éven belül eltűnnek. Ez tehát csak átmeneti jelenség és inkább a burkolat természetes jellegét hangsúlyozza, valódi fakulást azonban nem jelent. A kivirágzás a termék jellemzőit és használati értékét nem befolyásolja, ezért nem minősül minőségi hibának. A mészkivirágzások tisztítása nem javasolt, mivel idővel eltűnnek a felületről. Azonban ha mégis tisztításra kerül a sor, csak az erőteljesebb kivirágzások kezelése ajánlott, mivel a halványabb foltok esetében a tisztítószer hatására a tisztított felület felszíni színelváltozása léphet fel.

Színárnyalati eltérések

Minden beton alapanyagú termék természetes összetevőkből áll össze, így ennek megfelelően természetesen is viselkedik. Szín és szerkezeti különbségek előfordulhatnak, ezek a gyártás során technikailag elkerülhetetlenek. Így a különböző gyártási idejű, azonos színű termékeknél is enyhe árnyalati eltérés jelentkezhet. Egyes elemek árnyalati eltérései előfordulhatnak nagyobb mennyiségű, azonos gyártási idejű és színű burkolatokon belül is. Ezeknél az eltéréseknél nem éles színelváltozásokra vagy színkülönbségekre kell gondolni, hanem minimális, alig észrevehető árnyalati különbségekre. Ezek az eltérések nem befolyásolják a termékek minőségi jellemzőit, használati értékét, inkább a burkolat természetes jellegét hangsúlyozzák. Minőségi hibának nem minősül

Technológiánkból adódóan kerítés fedlapjaink finom, sima felülettel rendelkeznek.
13
Fedlapjaink alsó felülete érdes.
26
Termékeink nem műkő vagy természetes kő termékek! Kerítés fedlapjaink anyagminősége és felülete megegyezik a kézműves műkő termékekkel, azonban mértanilag pontatlanabbak azoknál. Fedlapjaink vízorr nélkül készülnek! Vízorr vágást vállalunk, melyek díjai megtalálhatóak Árlistánkon. Ez esetben a vízorr kialakítása 2 cm távolságra történik a fedlap szélétől.
23
27
28
Látszó és vágott felület
complain-25

Gyártástechnológiából adódó formabeli és vastagságbeli különbségek

Gerincíveltség
1
2
3
4
5
6
7
21
22
Vastagságbeli különbségek
8
Fedlapjaink oldalai lefelé szélesednek
11
Elszórt felületi légbuborékok
(Az anyag szerkezeti tulajdonságaira nincsenek hatással)
9
Széleken megmaradt anyagfelesleg ( csiszolható )
12

A felsorolt pontokat reklamációs indokként nem tudjuk elfogadni, termék visszavásárlás nem áll módunkban!

A vásárlás rendelés alapján történik. Rendeléseit és árajánlat igényléseit online adhatja meg. Rendelésekor kérjük számoljon a kiválasztott termékek gyártási idejével is! A megrendelt termékek szállításra készre történő elkészítési ideje az aktuális határidők és a rendelt mennyiség függvényében alakul.

Kerítés fedlapjainkkal kapcsolatos egyéb információkért keressenek minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

notifications