Kerti dekor járólapok

Kerti tipegő köveink, kerti járdalapjaink több méretben és színben, illetve formában elérhetőek.
A méretek az anyagzsugorodástól függően néhány mm-t változhatnak.
Fa erezetes járdalapjaink erezetes felületű téglalap formák, rusztikus látszó és finom oldal felületekkel, valamint érdes hátoldallal. Fa erezetes tipegőink erezetes felületű kör alakú formák, rusztikus látszó és finom oldal felületekkel, valamint érdes hátoldallal. Mediterrán járólapjaink szikla erezetes felületű, négyzet formák rusztikus látszó és finom oldal felületekkel, valamint érdes hátoldallal.
Járólapjaink fagyálló, az időjárási viszontagságoknak ellenálló kerti dekor termékek, melyeket kreativitásának, ízlésének megfelelően alkalmazhat, mint udvari és kerti dekor.
Dekor járólapjaink az ipari térkövet nem helyettesítik!
Termékeink csomagolása raklapokra történik.

Termékeink saját fejlesztésű, tömörített, cementalapú betontechnológiával készült termékek. A színösszetételeket mind az egyszínű, mind az antikolt daraboknak már nyers formában, azaz anyagában színezve adjuk meg. Ennek eredményeként a megszáradt anyag a megadott színben, színekben fog előállni. Minőségi alapanyagokat alkalmazva, modern technológiákkal állítjuk elő termékeinket melyek ellenállnak az időjárás mechanikus hatásainak.

A betontermékeken esetenként képződő világos foltok vagy fehér fátyolszerű képződmények az ún. mészkivirágzások ( cementfátyol ). Ez egy műszakilag elkerülhetetlen, természetes folyamat mivel a kivirágzást okozó vegyületeket a beton alapanyagai tartalmazhatják. Ezek a vegyületek az ágyazatból, a talajból vagy a légkörből is bekerülhetnek a betonba. Ezek a kivirágzások használattól és időjárástól függően, a fel - lerakást követően 1-2 éven belül eltűnnek. Ez tehát csak átmeneti jelenség és inkább a burkolat természetes jellegét hangsúlyozza, valódi fakulást azonban nem jelent. A kivirágzás a termék jellemzőit és használati értékét nem befolyásolja, ezért nem minősül minőségi hibának. A mészkivirágzások tisztítása nem javasolt, mivel idővel eltűnnek a felületről. Azonban ha mégis tisztításra kerül a sor, csak az erőteljesebb kivirágzások kezelése ajánlott, mivel a halványabb foltok esetében a tisztítószer hatására a tisztított felület felszíni színelváltozása léphet fel.

Minden beton alapanyagú termék természetes összetevőkből áll össze, így ennek megfelelően természetesen is viselkedik. Szín és szerkezeti különbségek előfordulhatnak, ezek a gyártás során technikailag elkerülhetetlenek. Így a különböző gyártási idejű, azonos színű termékeknél is enyhe árnyalati eltérés jelentkezhet. Egyes elemek árnyalati eltérései előfordulhatnak nagyobb mennyiségű, azonos gyártási idejű és színű burkolatokon belül is. Ezeknél az eltéréseknél nem éles színelváltozásokra vagy színkülönbségekre kell gondolni, hanem minimális, alig észrevehető árnyalati különbségekre. Ezek az eltérések nem befolyásolják a termékek minőségi jellemzőit, használati értékét, inkább a burkolat természetes jellegét hangsúlyozzák. Minőségi hibának nem minősül.

Termékeink nem műkő vagy természetes kő termékek!

Gyártástechnológiából adódó formabeli és vastagságbeli különbségek

Kerti járólapjaink közt minimális vastagságbeli különbségek fordulhatnak elő.
jarolap-kozt
Az oldalak lefelé szélesednek
lefele-szelesedo
Gerincíveltség
gerinc
Elszórt felületi légbuborékok
(Az anyag szerkezeti tulajdonságaira nincsenek hatással)
kerti-dekor-2

A felsorolt pontokat reklamációs indokként nem tudjuk elfogadni, termék visszavásárlás nem áll módunkban!

A vásárlás rendelés alapján történik. Rendeléseit és árajánlat igényléseit online adhatja meg. Rendelésekor kérjük számoljon a kiválasztott termékek gyártási idejével is! A megrendelt termékek szállításra készre történő elkészítési ideje az aktuális határidők és a rendelt mennyiség függvényében alakul.

Járólapjainkkal kapcsolatos egyéb információkért keressenek minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

notifications